Studio Formo

Een nieuw kantoor!

11 september 2016

Afgelopen vrijdag was de openingsdag van ons nieuwe zakelijke onderkomen, samen met onze partnerbedrijven Fair Share en Decorat. De laatste weken hebben we daar met de teams hard naar toe gewerkt. Met als regisseur en drijvende kracht mijn broer Marius, die al maanden geleden voor zich zag hoe het moest worden: meer dan gewoon werkplekken. Een presentatieruimte moest het zijn waar bezoekers zelf kunnen ervaren wat we als drie bedrijven voor hen kunnen betekenen. Een plek waar natuur, techniek en mens elkaar ontmoeten. Waar nieuwe verhalen bedacht, gecreëerd, vormgegeven en gecommuniceerd kunnen worden.

En dat werd het. De kale ruimten werden sfeervol ingericht met een houten boom van Lovi als eyecatcher in het midden. Met hulp van prachtige foto’s en timelapse-films van de getalenteerde fotograaf Henri Luoma maakten we bedrijfspresentaties voor verschillende schermen tegelijk. En we ontwierpen en plaatsten 6 verschillende wand-prints. De mannen van Fair Share doken in hun netwerken om persoonlijk klanten en relaties uit te nodigen en het feest voor te bereiden. En de techniek werd tot in de puntjes geregeld. Zodat, ook al zijn de ruimten volgepakt met technologie, er geen kabeltje in het zicht is en de bezoekers zich op de beleving kunnen focussen.
En toen de openingsdag dichterbij kwam, de nachten korter werden en de druk hoger, stroomden de aanmeldingen binnen. Super en spannend tegelijk. Want hoe werkt dat hier, komen mensen echt als ze zich aanmelden?

Donderdagavond kwamen mijn ouders aan in Oulu. Heerlijk om ze weer te zien! En extra fijn, want nu konden ze bij de opening zijn!
Het werd een fantastische dag. De hele dag doorlopend druk met enthousiaste bezoekers. Na de lange werkdagen van afgelopen weken, maar ook na de jaren dat we hier naar toe geleefd hebben, beleefden we de dag in een soort roes. We moeten nog steeds een beetje landen.. We zijn erg blij deel uit te maken van dit nieuwe team en dankbaar voor iedereen die geholpen heeft om deze dag en nieuwe locatie te verwerkelijken!

img_5839Ook voor de smaak was genoeg te beleven. Met dank aan verschillende familieleden en vrienden die heerlijke Finse taarten en hapjes verzorgden!
img_6068
Marius gaf een presentatie in de “forest-room”. En die leek meteen te klein..
img_6070Hier geniet Jaco vanaf een afstandje van alle positieve aandacht. Naast de glazen wand die hij de nacht ervoor nog beplakte, omdat de print nog net op tijd geleverd kon worden. Als je zo je best hebt gedaan op een wandillustratie, dan wil je die op de opening wel laten zien natuurlijk!img_6066
En een impressie van hoe de presentatie er uit zag. Maar eigenlijk zou je in de ruimte moeten staan om het zelf te beleven met bewegende beelden en mooi geluid. Dus als je een keer in de buurt bent.. 😉img_6067

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Arnold 12 september 2016 at 10:40

    Geluk gewenst met jullie bedrijf.
    Het ziet er mooi uit!

  • Leave a Reply